За нас

logo-donchev-trans-avtoqqwq_MG_4404-sФирма “Дончев – Трансавто” е основана през 1999 г. като дейността на фирмата е разделена на две основни звена – международен превоз на товари и внос на леки и товарни автомобили . Нашата богата селекция от строителна техника, камиони,  бусове и леки коли, можете да откриете както в автокъщата ни  в гр.София, така и в гр.Русе.  Автопаркът ни постоянно се обновява, като се стремим зарежданите от нас леки и товарни превозни средства да коренспондират с актуалните нужди на пазара. Вносът ни е изцяло от Германия и Швейцария , като предлаганите от нас машини са с гарантиран произход и в отлично състояние.

Фирмата също предоставя услугите си на коректен и експедитивен превозвач и спедитор, който предлага бърз и сигурен автомобилен превоз на стоки и товари от/до Западна, Централна и Източна Европа, Великобритания и Скандинавските страни.

За периода на своето съществуване, компанията се развива и разраства и става предпочитан партньор както на производителите и търговците, така и на превозвачите, с които работи.

От няколко години, в рамките на Европейкия съюз, фирмата извършва сухопътен превоз на моторни лодки и яхти. Работим както с частни лица, така и с корпоративни клиенти, яхт-дилъри и производители. Изграждайки отлична репутация и пряк контакт с нашите клиенти, ние бързо се превърнахме в техен надежден и търсен партньор.

Компанията ни разполага със собствен автопарк, разполагащ с бордови, обемни и специализирани автомобили. Във фирмата работят предимно млади и квалифицирани специалисти в областта на спедицията, логистиката и транспорта. Ние ви гарантираме качество на нашите услуги, конкурентни цени и кратък срок на доставка.

Фирмата работи по общите условия на Националното Сдружение на Българските Спедитори и притежава лиценз за извършване на международен транспорт.

Фирма “Дончев – Трансавто” има направена застраховка “Отговорност на превозвача”, в случай на проблеми възникнали при осъществяване на транспортните договори.