Специализиран превоз на моторни яхти

snimka131

 

“Дончев-Трансавто” има дългогодишен опит в транспорта на всички видове лодки в рамките на Европейския съюз.

Фирмата извършва сухопътен превоз както за частни, така и за корпоративни клиенти, производители, търговци и брокери. Имаме честта да работим с някои от най-авторитетните фабрики за производство на моторни яхти и РИБове.

Ако сте закупили вашата лодка от друга страна, със сигурност е по-рентабилно да наемете фирма, която да я достави до желаната от вас локация. Където и да се намирате, ние ще натоварим вашата моторна лодка на специализирано ремарке и ще я превозим до там, до където пожелаете.

За целта не е необходимо да имате свой собствен колесар – ние разполагаме с такива, които са в състояние да товарят лодки дълги до 38 фута и широки до 3 метра. С нашите опитни шофьори и специализирана техника, гарантираме сигурен и експедитивен превоз на вашата лодка.

Оставете на ”Дончев – Трансавто” цялата логистика и отговорността за превоза и се свържете с нас, за да ви изпратим БЕЗПЛАТНА оферта за транпорт.

За да се запознаете с нашите най-актуални транспортни услуги, моля посетете страницата ни във Facebook, където редовно публикуваме част от извършените от нас транспорти.